Nieuws

Uitnodiging 100 jaar John Deere

Het kan John Deere fans niet ontgaan zijn, dit jaar bestaat John Deere 100 jaar. In 1918 werd de eerste Dat mag natuurlijk gevierd worden. Daarom nodigen wij onze klanten van harte uit om samen met ons dit jubileum te vieren.

Op zaterdag 25 augustus ben je van harte welkom in Werkhoven bij dit speciale John Deere event. Hier zullen John Deere oldtimers te zien zijn maar ook de nieuwst trekkers zijn te bewonderen. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en kan je gratis een vermogenstest van je John Deere trekker laten doen.

Wil je een keer de John Deere fabriek in Mannheim bezoeken? Kom dan op je John Deere trekker naar Werkhoven en maak kans op een fabrieksbezoek.

Graag tot 25 augustus!

Wanneer: Zaterdag 25 augustus
Locatie: Weerdenburgselaan 2
3985 SE Werkhoven |
Tijdstip: 9.00 uur tot 17.00 uur