John Deere

Wie Schipper Mechanisatie zegt, zegt ook John Deere. Je zou bijna kunnen zeggen dat wij groen met geel bloed hebben, John Deere zit in ons DNA. Naar wat voor machine van John Deere je ook zoekt, je bent bij ons aan het juiste adres. Voor loonwerkers, hoveniers, agrariërs en particulieren hebben wij de perfecte machine voor iedere klus.

Waarom John Deere?

Het doel van John Deere is eenvoudig. Zij richten zich op het leveren van de beste machines; machines die zijn aangepast om de klus perfect te klaren en dus past bij de eisen van de gebruiker. De machines van John Deere zijn uitgebreid getest en van geavanceerde technologie voorzien. Daarnaast speelt John Deere in op de meest innovatieve ontwikkelingen. Om welke machine het ook gaat, John Deere maakt het werk plezierig, efficiënt en effectief.

Machines voor de professional

Ben je loonwerker, hovenier, eigenaar van een melkveebedrijf of agrariër? Als professional wil je werken met de beste machines. Machines die voldoen aan de eisen voor specifieke klussen. Bij John Deere ben je aan het goede adres. Wij voorzien je graag van het juiste advies en helpen je bij het kiezen van de machine die bij jou past.

Machines voor de particulier  

Op zoek naar de een gazonmaaier? De gazonmaaiers van John Deere zijn voorzien van geavanceerde technologie en dezelfde innovatieve ontwikkelingen waarmee de grote tractoren van John Deere zijn vervaardigd. Dit resulteert in de ultieme maai-ervaring. De maaimachines van John Deere maken tuinieren weer plezierig.

Meer informatie? Neem contact op met Jan Bouw 0341-743 943 / 06-44608090.