Werken bij Schipper Mechanisatie

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Leerling trekker monteur

Leren & Werken

Wil jij werken met de mooiste machines die er zijn? Heb jij wel eens overwogen om als trekker monteur aan de slag te gaan? En ben jij klaar om John Deere tractoren van binnen en buiten te leren kennen? Dan is dit je kans. Wij hebben namelijk plek voor een leerling monteur. Je gaat werken en leren combineren vanuit onze werkplaats in Putten en zo behaal jij die gewilde titel van: allround monteur niveau 4!

Meer weten over de opleiding en de functie?
Mail, bel of app met Dirk Schipper
06-22000973 – dirk@schippermechanisatie.nl – 0341 743 943

Wat ga je doen als leerling trekker monteur?
Als leerling monteur leer je het vak door te werken en te leren. Dagelijks ben jij te vinden in onze werkplaats in Putten waar je sleutelt aan de meest uiteenlopende John Deere tractoren. Zo leer je het vak snel en geven we je graag de verantwoordelijkheid om zelf klussen uit te voeren. Daarnaast ga je eens per 6 weken een week naar de John Deere school in Ede. Daar leer je de vakkennis die je nodig hebt om straks volledig zelfstandig je werk te kunnen doen. Deze opleiding duurt zo’n 3 tot 5 jaar. Met als uiteindelijke doel het behalen van de titel ‘’Allround monteur niveau 4’’.

Benieuwd met wie je samen gaat werken? Lees hier de verhalen van een aantal van je toekomstige collega’s: Daniël van Dasselaar  - Gerben AchterstraatJan Bouw 

Wie ben jij?
Wil je aan de slag als leerling trekker monteur, dan is het belangrijk dat:

  • Je van techniek houdt
  • Je weg bent van trekkers
  • Minimaal MBO niveau 4 denkniveau (je hoeft geen afgeronde opleiding te hebben)
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan overweg met ‘’technisch Engels’’
  • Je gedreven bent om dit vak te leren
  • Een teamspeler bent

Wat bieden wij jou?
Je gaat aan de slag binnen een top team van gezellige en gemotiveerde collega’s. Verder kan je rekenen op:

  • Je opleiding wordt door ons betaald
  • Passend startsalaris conform CAO

Is dit het vak dat jij wil leren en is dit de baan die jij zoekt?
Dan maken we graag kennis met je!

Neem contact op met Dirk Schipper, een CV sturen mag wel, maar is niet noodzakelijk. We spreken je graag en wie weet heb jij dan binnenkort ook zo’n groen met gele overall aan!

Mail, bel of app met Dirk Schipper 06-22000973 – dirk@schippermechanisatie.nl – 0341 743 943

Open sollicitatie 

Snel solliciteren op deze functie doe je door hieronder een bericht achter te laten. 

Bel ons 0341- 743 943, stuur een mail naar dirk@schippermechanisatie.nl of vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Schipper Mechanisatie

Join the team

In 1939 is ons bedrijf opgericht door Dirk Schipper senior. Inmiddels is de vierde generatie aanzet en dragen wij met trots de naam Schipper Mechanisatie. Schipper Mechanisatie B.V. is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, grondverzetmachines, tuin & park en hogedrukreiniging. Wij zijn een echt én hecht team. Wij gaan samen voor het echt opvallende werk en werken aan kwaliteitsmerken als John Deere, Stihl, Yanmar, Gelh, Nilfisk en meer. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij belangrijk. Want we doen het samen!

Bekijken
Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement