Monteur gezocht!

Werken bij Schipper Mechanisatie

Schipper Mechanisatie is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, tuin & park en hogedrukreiniging. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 75 jaar historie en uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf. Met dealerschap van kwaliteitsmerken zoals John Deere, Mustang en Stihl, is kwaliteit voor de toekomst gegarandeerd. Met vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk, zetten wij ons in voor onze klanten. Wil jij onderdeel zijn van ons vakkundige en enthousiaste team? Neem dan contact met ons op. 

Open sollicitatie
Op dit moment hebben zijn er geen vacatures. Wel nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen als je interesse hebt in werken bij Schipper Mechanisatie. Jouw talent, kennis en kunde kan een perfecte aanvulling zijn op ons team. Meer weten over bijvoorbeeld werken als monteur bij Schipper Mechanisatie? Lees hieronder hoe je werkdag er uit ziet.

Landbouwmechanisatie Monteur
Samen met je collega’s zet jij je elke dag in voor het onderhouden, repareren en afleverklaar maken van landbouwmachines, hoofdzakelijk John Deere landbouwmachines en -voertuigen. Dit doe je grotendeels vanuit onze werkplaats in Putten maar ook op locatie. Met één van onze servicebussen ga je op pad voor het uitvoeren van reparaties op locatie bij de klant. Tijdens je werkdag verhelp je o.a. mechanische en elektrotechnische storingen. Elektrotechnische storingen los je op d.m.v. uitleesapparatuur. Als landbouwmechanisatie monteur is elke dag anders en het plezier hebben in je werk staat bij ons hoog in het vaandel. Interesse in werken als landbouwmechanisatie monteur? Op dit moment hebben we geen vacature openstaan, neem contact met ons op voor een open sollicitatie. 

anneke@schipperfarmtech.nl t.a.v. Anneke Schuit-Schipper
0341-743943