€ 2799,- ex BTW

Boxer WLF 1700 hydr. klepelmaaier

Boxer WLF 1700 1

Productgroep.

maaiers

Merk/Model.

Boxer WLF 1700 hydr. klepelmaaier

Bouwjaar.

2022

Vraagprijs.

€ 2799,- ex BTW

Opties.

Boxer WLF hydr. klepelmaaier

De Boxer WLF hydraulische klepelmaaier is voorzien van  klepels en twee steunwielen aan de voorzijde. De maaihoogte wordt ingesteld door middel van de glijsloffen aan de zijkant. Ideaal voor het gebruik voor de wiellader en uiterst geschikt voor gazons, parken en weilanden.

De Boxer WLF hydraulische klepelmaaier is standaard uitgevoerd met W-aansluiting.

Vraag over deze occasion?
Bel Jan Bouw: 06 44608090
Bel Arnoud van Hierden: 06 29305474

Of stuur een e-mail naar Arnoud met onderstaand formulier:

Deel occasion

© Schipper Mechanisatie B.V.

Occasions

Bekijk hier onze nieuwste occasions

Wp 1550 1

Wacker Neuson  WP 1550

Omschrijving Trilplaat Wacker WP 1550 A

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige sleeptriller van uitstekende kwaliteit, dan is de WP1550 A van Wacker Neuson een uitstekende keuze. Deze hoogwaardige trilplaat is de eerste keus voor professionele stratenmakers.

 

Sleeptriller WP-serie grondig vernieuwd

De WP-serie is geheel vernieuwd. Zo is deze trilplaat nu nog wendbaarder. Zo is de WP1550 A uitgerust met extra hendels op het beschermframe. Hiermee wordt een uitstekende manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bereikt. 

 

Vooruitlopende trilplaat is robuust en onderhoudsarm

Nog een groot voordeel van de nieuwe WP1550 A is dat de trilplaat nog robuuster is ontworpen. Het hele geheel is nu onderhoudsarm gemaakt. Zo beschermt het nieuwe beschermframe de motor optimaal. Verder wordt alles aangedreven door slijtvaste V-snaren.

 

Eenrichtings-trilplaat met een unieke stuurbeugel

Nog een noviteit is de speciale stuurbeugel. Omdat de stuurbeugel centraal is geplaatst, kan de trilplaat bijvoorbeeld omhoog worden getrokken wanneer op een helling wordt gewerkt. En dankzij de centrale plek van deze speciale stuurbeugel kan de plaat snel en gemakkelijk worden gedraaid.

 

Sleeptrilplaat biedt een optimale verdichting

De WP 1550 A staat onder alle omstandigheden garant voor een optimale verdichting. Zo is de zoolplaat voorzien van een speciaal randprofiel. Dit zorgt ervoor dat bij asfaltverdichting het ontstaan van sporen tijdens het keren wordt geminimaliseerd. Deze zoolplaat is bovendien uitgevoerd met een schuine rand. Deze maakt stilstaand verdichten nog eenvoudiger.

Specificaties Trilplaat Wacker WP 1550 A

Trilplaat
Model Sleeptriller
Brandstof Benzine
Slagkracht 15 kN
Capaciteit 870 m²/h
Trilfrequentie 97 Hz
Grondplaat-afmetingen (b x l) 498 x 578 mm
Werkingsbreedte 498 mm
Werkhoogte (vrije ruimte onder machine) 525 mm
Voorloopsnelheid 29 m/min.
Eigen gewicht 86 kg
Algemene specificaties
Motortype Honda GX160
Brandstofverbruik 0.8 l/h
Cilinderinhoud 163 cm³
Motorvermogen 3.1 kW
Tankinhoud 3.6 liter
TRILSTAMPER WACKER BS 68 4 1

Trilstamper Wacker Neuson BS 68-4

Omschrijving Trilstamper Wacker BS 68-4

Een trilstamper van Wacker is al vele tientallen jaren de absolute nummer 1 onder de professionele gebruikers. Naast de wereldberoemde tweetaktstampers van deze Duitse wereldmarktleider zijn er nu ook sleuvenstampers met een viertakt benzinemotor op de markt. Deze BS 68-4 is er zo een.

 

Wacker-stamper met viertaktmotor garant voor topprestaties

De viertaktstampers van Wacker Neuson kenmerken zich door uitstekende prestaties die iedereen constant weten te overtuigen. Zo staan de hoge slagkracht en slagfrequentie en een lange voetslag in combinatie met een snelle voorwaartse beweging van deze viertaktstamper van Wacker garant voor uitstekende verdichtingsresultaten.

 

Sleuvenstamper met een uiterst krachtige motor

De BS 60-4 van Wacker is een van de trilstampers die worden aangedreven door de GXR 120-benzinemotor van Honda. Deze viertaktmotor tovert de BS 68-4 om in een zeer gebruiksvriendelijke machine met een nog langere levensduur. Omdat je bij een viertakt benzinemotor zelf dient te zorgen voor de aanvoer van motorolie, is deze sleuvenstamper uitgevoerd met een slim oliepeilcontrolesysteem. Dit systeem voorkomt dat de motor kan worden gestart als het oliepeil te laag is.

 

Trilstamper ken een lange levensduur en een groot gebruiksgemak

De viertakt benzinestamper BS 68-4 van Wacker is uitgevoerd met een hoogwaardig luchtfilter. Dankzij dit innovatieve luchtfiltersysteem kun je vrijwel geheel stofvrij werken. Bovendien kun je tot wel drie keer langer binnen het optimale snelheidsbereik werken zonder compensatie. De service-intervallen zijn eveneens driemaal zo lang gemaakt. Gebruiksvriendelijk is deze trilstamper ook. Zo is deze gehele machine met slechts één enkele hendel te bedienen.

 

Optioneel met wielstel

Deze trilstamper is optioneel te bestellen met een origineel wielstel van Wacker. Hiermee kun je de stamper veilig en snel verplaatsen.

Specificaties Trilstamper Wacker BS 68-4

Trilstamper
Motortype Honda GXR 120
Motorvermogen 2.7 kW
Slaghoogte 72 mm
Slagfrequentie 689 slagen per minuut
Slagkracht 19 kN
Breedte stampvoet 28 cm
Voorloopsnelheid 8.8 m/min
Verdichting 235 m²/h
Aandrijving Benzinemotor 4-takt
Brandstof Euro 95
Gewicht 70 kg
TRILSTAMPER WACKER BS 50 2 1

Trilstamper Wacker Neuson BS 50-2

Omschrijving Trilstamper Wacker BS 50-2

Trilstampers van Wacker zijn al tientallen jaren de norm op de bouwplaats. Betrouwbaarheid en innovatie hebben ervoor gezorgd dat Wacker de onbetwiste marktleider is. De BS 50-2 behoort tot de nieuwe generatie tweetaktstampers van Wacker Neuson. Omdat deze trilstamper een tweetaktmotor heeft, kun je in alle mogelijke hoeken en bochten werken.

 

Trilstamper met een geheel nieuwe motor

De BS 50-2 van Wacker wordt aangedreven door de nieuwe WM 80-motor. Deze motor is geheel door Wacker Neuson zelf ontwikkeld en geproduceerd. Dankzij de katalysator valt deze motor ruim onder de standaard grenswaarden voor uitlaatgassen. En omdat deze motor zichzelf na tien minuten stationair draaien automatisch uitschakelt, bespaar je flink op de brandstofkosten.

 

Nieuwste techniek op deze sleuvenstamper

Deze trilstamper is voorzien van de allernieuwste techniek, goed voor vele jaren stampplezier. Om te beginnen is de transportbeugel hoger geplaatst, hetgeen het transport vergemakkelijkt. Verder levert deze trilstamper verbeterde prestaties. Zo is de stampfrequentie verhoogd en levert de BS 50-2 een hogere slagkracht en een sterkere slag. Dit alles zorgt ervoor dat je je sneller voorwaarts kunt bewegen.

 

Deze Wacker stamper is onderhoudsarm

Ook handig is dat Wacker Neuson het onderhoud aan deze machine heeft teruggedrongen. Zo is de ergonomische hendel geheel vernieuwd met een stevige beschermkap aan de zijkant. Hiermee heb je niet alleen een betere controle over de trilstamper, maar vergt deze ook minder onderhoud. Ook is het viertraps luchtreinigingssysteem verbeterd, daardoor is er ook minder onderhoud nodig.

 

Optioneel met wielstel

Deze trilstamper is optioneel te bestellen met een origineel wielstel van Wacker. Hiermee kun je de stamper veilig en snel verplaatsen.

Specificaties Trilstamper Wacker BS 50-2

Trilstamper
Motortype Wacker Neuson WM 80
Motorvermogen 1.7 kW
Slaghoogte 64 mm
Slagfrequentie 700 slagen per minuut
Slagkracht 16 kN
Breedte stampvoet 28 cm
Voorloopsnelheid 9.5 m/min
Verdichting 159 m²/h
Aandrijving Benzinemotor
Brandstof Mengsmering 1:100
Gewicht 59 kg
Wacker neuson 3060 1

Wacker Neuson DPU 3060 HTS

Omschrijving Trilplaat Wacker DPU 3060Hts

Zoek je een allround trilplaat voor alle voorkomende werkzaamheden die toch licht en wendbaar is, dan is de DPU 3060H van Wacker Neuson de ideale trilplaat. Deze geschakelde trilplaat is in te zetten voor bestratingswerkzaamheden, tuin- en hovenierswerk alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen.

 

Omkeerbare trilplaat voor de professionele gebruiker

De DPU 3060H biedt een in de markt unieke mobiliteit op de bouwplaats. De compacte constructie en de enorme wendbaarheid maken deze trilplaat ideaal voor de verdichting van greppels, stoepen en andere beperkte ruimtes. Deze trilplaat is uitermate geschikt voor continu professioneel gebruik.

 

Geschakelde trilplaat met groot comfort

Het werken met de DPU 3060H is uiterst comfortabel. Zo is deze trilplaat voorzien van een geïntegreerd wielstel. Verder kun je zeer nauwkeurig werken zonder moe te worden dankzij de revolutionaire handgreepdemping en geïntegreerde geleiding aan de zijkant. Tenslotte kun je deze trilplaat veilig en gemakkelijk vervoeren dankzij het automatisch en spelingsvrij vergrendelmechanisme van de dissel. En dankzij het klapbare hijsoog is de DPU 3060H gemakkelijk te hijsen.

 

Trilplaat omkeerbaar met extreem lange levensduur

De DPU 3060H is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Zo is de grondplaat opgebouwd uit de allersterkste materialen. Deze is breukvast en slijtagebestendig. Daarnaast is de hele machine zo geconstrueerd dat hij uiterst robuust is. Ook het geïntegreerde transportststeem kan tegen een stootje. Zelfs heet asfalt en stoepranden vormen geen obstakel voor de slijtvaste wielen. Tenslotte is het tankaansluitstuk extra lang gemaakt. Dat is handig, want zo wordt voorkomen dat er vuildeeltjes in de tank komen.

Specificaties Trilplaat Wacker DPU 3060Hts

Trilplaat
Model Geschakeld
Brandstof Diesel
Slagkracht 30 kN
Capaciteit 828 m²/h
Trilfrequentie 90 Hz
Grondplaat-afmetingen (b x l) 600 x 703 mm
Werkingsbreedte 600 mm
Voorloopsnelheid 23 m/min.
Eigen gewicht 215 kg
Algemene specificaties
Motortype Hatz 1 B 30
Brandstofverbruik 0.6 l/h
Cilinderinhoud 347 cm³
Motorvermogen 5.4 kW
Tankinhoud 5 liter
Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement