Onze Diensten

Onderhoud
Onderhoud bespaart u reparatie kosten!
Om uw machine optimaal te laten functioneren is regelmatig onderhoud belangrijk. Hierdoor waarborgt u de kwaliteit van uw tractor/ shovel of landbouwwerktuig. Onze monteurs beschikken over de kennis om uw machine volledig te onderhouden.

Service bussen
Heeft u tijdens uw werkzaamheden storing aan uw machine? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij beschikken over uitgeruste servicebussen waarmee wij u op locatie kunnen helpen.

Onderhoud op locatie
Om er voor te zorgen dat u altijd en overal weer snel aan het werk kunt met uw trekker hebben wij naast onze compleet uitgeruste servicewagen ook een zeer uitgebreide onderhoudswagen. Onderhoud op locatie biedt voor u de nodige voordelen. Zo hoeft uw trekker of andere machine niet gehaald of gebracht worden.

Shop
Op onze locatie aan de Nijkerkerstraat hebben wij een uitgebreide shop waar u voor alle aanverwante producten terecht komt. Naast alle producten voor het onderhouden van uw machine heeft u bij ons ruime keus in John Deere speelgoed. In onze digitale shop op de website vindt u een greep uit ons assortiment.

Service
Wij staan voor een hoog service niveau! Van standaard tot complexe reparaties en storingen, onze monteurs hebben de juiste kennis om deze werkzaamheden correct uit te voeren. In ons magazijn liggen de meest voorkomende onderdelen voor John Deere tractoren op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Ook voor machine onderdelen kunt u bij ons terecht!

Constructie
Bent u op zoek naar een machine op maat? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over gespecialiseerde medewerkers die uw kunnen helpen om uw speciale wensen aan uw machine te realiseren.

Storingsdienst
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Onze storingsdiensten zijn goed gevuld en onze medewerkers zijn zeer bekwaam.

Verkoop nieuw
Wij zijn dealer van de hieronder genoemde merken. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe machine, neem dan contact met ons op!

 

 

Tuin en Park
Bij ons kunt u terecht voor het gehele tuin en park assortiment van John Deere en Stihl voor zowel particulieren als professionals. Wij helpen u graag bij het vinden van de machine die het meest geschikt is voor uw tuin en die past bij uw wensen. Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.