Nieuws

Pöttinger ploeg testen

Sinds kort zijn wij trotse dealer van Pöttinger. Één van onze klanten, Chris van Hierden, was nieuwsgierig of de machines van Pöttinger ook echt zo’n goed resultaat leveren als wordt beweerd. Die uitdaging gingen wij graag met hem aan. En dat doe je door het land op te gaan. Wij, met onze Pöttinger demo ploeg, Chris met zijn Lemken ploeg.

Een mooi gezicht, twee ploegen aan het werk op het land. De ploeg van Pöttinger is een Pöttinger Servo 35S Plus 4 schaar voorzien van een Cappon Vorenpakker. De Cappon zorgt voor een perfect zaaibed.

Nadat beide ploegen hun werk hebben gedaan kunnen we het resultaat vergelijken. Chris: ‘’De Pöttinger ploeg legt een heel mooi zaaibed neer, je ziet dat de dichte Cappon schijven goed hun werk doen. Ik ben overtuigd.’’

Ook interesse in een grondbewerkingsmachine van Pöttinger? Ervaar zelf met de demoploeg hoe het is om met deze machine te werken. Zo heeft Wilco van Laar de machine gehuurd om 80 tot 100 bunder grond te ploegen.

Pöttinger is hét merk voor opgebouwde, gedragen en getrokken machines voor grondbewerking, oogst en hooibouw en de daarbij verbonden diensten.