STIHL

STIHL is een prachtig merk met kwalitatief zeer goede machines. Wij zijn dan ook trots dat wij deze machines mogen verkopen en onderhouden. Steeds meer klanten weten onze showroom te vinden en kiezen voor de service waar wij bekend om staan.

Bekijk onze online shop voor STIHL tuinmachines >>

Waarom STIHL
De tuinmachines van STIHL staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. STIHL heeft een ruim assortiment aan tuinmachines die geschikt zijn voor zowel professionals als particulieren. Kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, robotmaaiers, STIHL heeft de machine waar je naar op zoek bent.

Tuinmachines voor de professional
Als professional (hovenier, loonwerker, agrariër) weet je hoe belangrijk het is om met de juiste machines te werken. STIHL voldoet aan de eisen die je hebt voor de machine die jij zoekt. Al sinds 1926 staat STIHL bekend als voorloper op het gebied van innovatieve technologieën op het gebied van kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers etc. Wil je een machine die het werk makkelijker, sneller en efficiënter maakt? Kies dan voor Stihl.

Tuinmachines voor de particulier
Tuinieren is een mooie hobby vooral als het eindresultaat precies is zoals je het voor ogen had. Goede machines helpen daarbij. De machines van STIHL zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo is er een grote verscheidenheid aan bijvoorbeeld bosmaaiers, passend bij iedere tuin en iedere gebruiker. Ook zijn de accu tuinmachines zeer geschikt voor de kleine tot middelgrote tuinen.

Meer weten over de machines van STIHL? Op onze website vind je diverse machines. Voor het complete assortiment ben je welkom in onze showroom of neem contact op met Henk van de Langemeen 0341-743 943 .