10% korting op alle bladblazers

Krachtige STIHL bladblazers 

Het najaar is een prachtig seizoen! Maar al die mooie, gekleurde blaadjes vallen er ook een keer af. Dan ben je blij met een degelijke STIHL bladblazer of bladzuiger. Zo geniet je ook in het najaar van een mooie nette tuin. 

Kies je nu voor een bladblazer of bladzuiger van STIHL dan ontvang je 10% korting! 

Profiteer nu van deze actie en ontdek de vele voordelen van een echte STIHL bladblazer of bladzuiger. 

Profiteer van de STIHL Bladblazer actie

10% korting op bladblazers en bladzuigers

Bga 60 stihl

BGA 60 - accu 
Bladblazer / bladzuiger

Van €199,- nu vanaf €179,- 

Ontdek de STIHL BGA 60 accubladblazer: krachtig en eenvoudig in gebruik. Pas de blaaskracht aan je behoeften aan met de verstelbare blaaspijp. De efficiënte EC-motor combineert kracht met fluisterstille prestaties - geen gehoorbescherming nodig. Compatibel met alle STIHL AK systeemaccu's, vooral geschikt met AK 30. De in lengte verstelbare blaaspijp met beschermende metalen ring maakt hem duurzaam en flexibel.

Maak je tuinwerk moeiteloos met deze stille krachtpatser!

Bga 56 stihl

SHA 56 - accu
Bladblazer / bladzuiger

Van €279,- nu vanaf €250,- 

De STIHL SHA 56 accubladzuiger biedt geruisloze kracht dankzij zijn elektrische motor en lithium-ion-accu van het AK-systeem. Schakel moeiteloos tussen blaas- en zuigstand zonder gereedschap. Pas de snelheid traploos aan voor optimaal reinigen. In de zuigmodus versnippert het metalen hakselmes groenafval effectief, direct in de 40-liter opvangzak. Met aanpasbare blaaspijp, zijdelingse inkepingen voor minder weerstand, en eenvoudige reiniging. Optionele accessoires, zoals een gebogen blaasmond, verbeteren de efficiëntie. 

Één machine om te zuigen, hakselen en te blazen! 

Bga 200 stihl

BGA 200 - accu 
Bladblazer / bladzuiger

Van €554,- nu vanaf €498,- 

De STIHL BGA 200 accu bladblazer is een krachtige, stille keuze voor professioneel gebruik of voor het werk op grote erven en tuinen. Het ontwerp en instelbare blaaspijp zorgen voor comfortabel werken. Met het optionele comfortdraagsysteem maak je grotere oppervlakken moeiteloos schoon. Schakel eenvoudig tussen handgedragen en draagmodus. Krachtig, lichtgewicht, en perfect voor geluidsgevoelige omgevingen. 

Flexibele, comfortabele en krachtige accu bladblazer!

Br 200 stihl

BR 200 - benzine
Bladblazer

Van €559,- nu voor €503,- 

Ontdek de compacte STIHL benzine bladblazer: lichtgewicht, ideaal voor huiseigenaars, tuiniers en gemeentediensten. Verwijder efficiënt bladeren en groenafval van grote oppervlakken. Geniet van comfortabel werken met het antivibratiesysteem en actieve ademende rugbekleding. Eenvoudige bediening met multifunctionele greep en handige functies zoals de vergrendelbare gashendel. Perfect voor langdurig gebruik!

Lichte ruggedragen benzine bladblazer!

Br 350 stihl   2

BR 350 - benzine 
Bladblazer

Van €714,- nu voor €642,- 

Ontdek de robuuste STIHL benzine bladblazer, ontworpen voor professioneel gebruik. Met een 2-Mix-motor voor lage uitstoot en efficiënt verwijderen van bladeren en groenafval op grote oppervlakken. Ervaar comfort met het STIHL antivibratiesysteem en actieve ademende rugbekleding, ideaal voor langdurig gebruik. Eenvoudige bediening met multifunctionele greep maakt deze bladblazer perfect voor landschapstuiniers en gemeentes. Werk de hele dag comfortabel met deze krachtige machine.

Robuuste professionele ruggendragen benzine bladblazer! 

BGA 300 stihl

BGA 300 - Accu Bladblazer

Van €849,- nu voor €764,- 

Ontdek de STIHL BGA 300 ruggedragen accubladblazer - krachtig, stil en ontworpen voor professionals. Dankzij het STIHL Noise Reduction-systeem is hij bijzonder stil. Met een maximale luchtsnelheid van 86 m/s biedt hij krachtige reinigingsprestaties. Het energiebeheer is eenvoudig aanpasbaar met 4 vermogensniveaus en Boost. De snel verstelbare blaaspijp maakt het gemakkelijk om in krappe ruimtes te werken. Het ergonomische draagsysteem zorgt voor optimaal comfort. Spatwaterbestendig (IPX4) en geschikt voor dagelijks professioneel gebruik.

Optimale blaaskracht met stille werking!

Waarom
schipper mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je een STIHL bladblazer kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een STHIL bladblazer, over deze actie of over een andere tuin- & parkmachine?

Neem dan contact om met Henk, hij helpt je graag verder! 
0341-743 943

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement