Over ons

Schipper Mechanisatie B.V. is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, tuin & park en hogedrukreiniging.

Voor het echt opvallende werk

Op het gebied van tractoren, tuin en park, landbouwmachines en hogedrukreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van uw machines. Bent u op zoek naar een nieuwe tractor of landbouwmachine dan helpen wij u graag met het zoeken naar de perfecte trekker, shovel, gazonmaaier, landbouwmachine etc.

Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel onze agrarische zakelijke klanten als onze particuliere klanten. Wij staan voor een hoog service niveau, betrokkenheid en dealerschap van kwaliteitsmerken. Wij beschikken over een gespecialiseerd team dat u graag van dienst is.

Onze Visie

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 75 jaar historie. Wij passen ons aan, maar bewaken de unieke kracht die in het verleden succes heeft gebracht. Met het dealerschap van kwaliteitsmerken zoals o.a. John Deere, Mustang en Stihl is de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd en kunnen wij ons, als betrouwbare partner, richten op onze klanten. Wij willen blijven groeien in de regio door ons marktaandeel te vergroten. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij hierin zeer belangrijk. Want we moeten het samen doen! Door middel van steeds meer een adviserende rol en een hoog service niveau willen wij van toegevoegde waarde zijn voor zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten.

Onze missie

Het is onze missie om uw betrouwbare partner te zijn, gericht op goede service met garantie voor kwaliteit door het dealerschap van kwaliteitsmerken zoals onder andere John Deere, Mustang en Stihl. Wij ontzorgen u d.m.v. een hoog service niveau, vakkundig personeel, betrokkenheid en goed advies.

Uw betrouwbare partner, gericht op service met garantie voor kwaliteit.