Winterbeurt Machines

Onderhoud bespaart kosten

De oogst is voorbij en het winterseizoen staat voor de deur, dé tijd voor een onderhoudsbeurt voor jouw machine. Laat jouw machine onderhouden door één van onze experts. Deze controleert de machines en bespreekt met het hieruit volgende reparatie advies. Zo is jouw machine weer klaar voor het nieuwe seizoen. Maak nu een afspraak: 0341 – 743 943. 

Meld jouw machine nu aan en profiteer van:

• Gratis winter expert check twv €45,00
• Onderhoud op locatie zonder voorrijkosten
• 10% korting op alle onderdelen, olie en filters
• 10% korting op reparatiedelen
• 50% korting op VA-Keur
• Gratis John Deere Parking Only bord – Op = Op

*Prijzen zijn incl. BTW, actie loopt van 1 november t/m 1 maart 2022

Wat houdt de Expert Check in?

Algemene controle volgens inspectielijst, controle van motor inlaat systeem, accu, multiriem, spanrollen, olie niveau, remmen, startbeveiling, verlichting, foutcodes, software, laadspanning etc. Wanneer de trekker in het garantieplan valt is een jaarlijkse onderhoudsbeurt mogelijk verplicht.

Reparatie en onderhoud op locatie

Wil jij je machine laten onderhouden of moet er direct een reparatie worden uitgevoerd? Wij komen graag met onze compleet uitgeruste servicewagen bij je langs voor een onderhoudsbeurt op locatie. In de actieperiode betaal je geen voorrijkosten! Laat je door ons ontzorgen, bel nu (0341 – 743 943) om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Wacht niet te lang want vol = vol.

Haal- & Brengservice

Uiteraard is de onderhoudsactie niet alleen voor tractoren. Ook voor een onderhoudsbeurt aan jouw shovel of minigraver ben je bij ons aan het juiste adres. Voor deze machines is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Parking Only: Op = Op

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt en ontvang:
• Parking Only John Deere metal sign
Iedere John Deere verdient toch zo’n bord? Wees er snel bij want: op = op!