Flingk Machinebouw

Specialist in machines voor de agrarische sector en grondverzet industrie 

Aanbouwdelen, voedertechniek, stroverdeeltechniek… Flingk ontwerpt en produceert machines voor de agrarische sector en de grondverzet industrie. De machines van Flingk maken het werk een stuk aangenamer. De mogelijkheden en opties zijn zeer breed en Flingk zet zich in op innovatie. 

Waarom Flingk Machinebouw?

Wil je een voermachine van kwaliteit en het werk gemak verhoogt? Kies dan voor Flingk! Flingk Machinebouw zoekt continu naar innovatieve oplossingen voor de veehouderij. Daarom ben je met Flingk verzekert van machines die goed werk leveren. Dankzij de machines van Flingk machinebouw bespaar je arbeid, wordt het dierwelzijn sterk verbetert. Neem nu de kuilhappers van Flingk, deze verbeteren de voer efficiëntie aanzienlijk. Iedere machine van Flingk is uniek, dit betekent dat het of een compleet nieuwe machine is, of het een update is van een al bestaande machine. 

Wat voor machines levert Flingk Machinebouw

De machines van Flingk zijn gericht op het instrooien van diverse materialen zoals zaagsel, gescheiden mest en stro. Daarnaast produceren zij diverse machines voor het in- en uitkuilen van ruwvoer. 

Jan bouw en arnoud van hierden schipper mechanisatie

Meer weten over de kuilhappers en instrooimachines van Flingk?

Meer informatie? Neem contact op met
Jan Bouw: 0341-743 943 / 06 - 44608090
Arnoud van Hierden: 0341-743 943 / 06 29305474
Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement