Trioliet

Voersystemen van Trioliet 

Bij Schipper Mechanisatie kan je terecht voor de voermengwagens en voerrobots van Trioliet. Gezonde koeien geven meer melk, voeding is daarbij van groot belang. De voersystemen van Trioliet zijn zo gemaakt dat je als melkveehouder zonder extra inspanning de beste samenstelling qua voeding kan bereiken voor de koeien. 

Ervaar Trioliet zelf

Of een voermengmagen van Trioliet bij je past kan je het beste ervaren door er mee te werken. Daaorm kan je bij ons gebruik maken van de Trioliet Solomix 2000 DEMO. Zo kan je ontdekken of deze voermengwagen past bij jouw wensen. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden op het gebied van voermengwagens. Wij informeren je graag! 

Trioliet Solomix

De Trioliet Solomix voermengwagen is geschikt voor veehouders met veel vee, maar ook voor de kleinere veehouders. De voermengwagen is compact en leverbaar met een inhoud van 10 tot 32 m3. De voermengwagens van Trioliet zijn uniek, efficiënt en fijn om mee te werken.

eer weten over de voermengwagens van Trioliet?

Neem contact met ons op
Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement