John Deere gazonmaaiers 

Krachtige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare gazonmaaiers.

Als je eenmaal een zitmaaier van John Deere hebt ervaren, wil je nooit meer terug. John Deere staat bekend om zijn zeer krachtige, nauwkeurige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare gazonmaaiers. Als trotse John Deere dealer weten we precies welke machine geschikt is voor jouw gazon en wat past bij jouw wensen. 

Gazonmaaiers voor de ultieme maai-ervaring

Op zoek naar de een gazonmaaier? De gazonmaaiers van John Deere zijn voorzien van geavanceerde technologie en dezelfde innovatieve ontwikkelingen waarmee de grote tractoren van John Deere zijn vervaardigd. Dit resulteert in de ultieme maai-ervaring. Met de zitmaaiers van John Deere is grasmaaier top klus. 

Waarom Schipper Mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je een gazonmaaier kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie.

Meer weten over de gazonmaaiers van John Deere?

Wij helpen je graag verder.

Henk van de Langemeen is specialist op het gebied van tuin en park en staat klaar met een gedegen advies. Kom langs in onze showroom of bel 0341-743 943. Ook vind je in onze online shop diverse John Deere gazonmaaiers.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement