Nilfisk Reinigingsmachines 

De reinigersspecialist in de agrarische sector

Niflisk is de reinigersspecialist in de agrarische sector. Nilfisk reinigingsmachines zijn ontworpen om vee, ruimtes en materieel gezonder, schoner en hygiënischer te maken.

Voor welke hogedrukreiniger kies jij? 

Nilfisk hogedrukreinigers in de agrarische sector

Een betere hygiëne kan een hoop problemen voorkomen. Met de reingigingsmachines en hogedrukreinigers van Nilfisk zit je altijd goed. De machines van Nilfisk zijn eenvoudig te gebruiken, flexibel en gaan voor het beste resultaat. Kies uit een breed assortiment van mobiele units en vaste systemen op maat, allemaal geoptimaliseerd om de schoonmaakresultaten zowel binnen als buiten te verbeteren

Waarom Schipper Mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je een hogedrukspuit of reinigingsmachine kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie.

Benieuwd welke renigingsmachines van Nilfisk er zoal in onze showroom te vinden zijn?

Wij helpen je graag verder.

Neem een kijkje in onze online showroom en zie het Nilfisk assortiment. In onze showroom aan de Nijkerkerstraat in Putten adviseren we je graag welke machine het beste bij jouw klus pas. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement