Nieuws

Wat als je iets zoekt wat niet bestaat? Vraag het Meindert!

Één van de bekendste gezichten van Schipper Mechanisatie is Meindert van den Pol. Al 21 jaar zet hij zijn technische vaardigheden in voor het repareren en opbouwen van de meest uiteenlopende machines. Meindert is nuchter en loopt niet te koop met zijn behaalde successen, maar wij zetten deze vakman graag in het zonnetje.

Balen persen met de John Deere C441R

De John Deere balenpers mooi in beeld gebracht met een drone.

De John Deere balenpers C441R heeft een hogere capaciteit van het Transport Table System om meer balen per dag te produceren. Deze balenpers staat garant voor een uitstekende baaldichtheid en vorm. Eventuele verstoppingen kunnen direct vanuit de cabine worden verwijderd. Het goede wikkelsysteem in combinatie met het zwaar uitgevoerde aanvoersysteem en de balenkamer, maakt deze balenpers tot één van topkwaliteit.

Meer informatie ontvangen of zelf deze balenpers ervaren?
Neem contact met Jan Bouw: 0341 – 743 943.

Nieuwe Trioliet 24m3 voermengwagen

Wat is het toch een mooi gezicht om de Trioliet voermengwagen in actie te zien.

Afgelopen week hebben wij deze Trioliet 24m3 voermengwagen afgeleverd bij de familie Dorresteijn.

Misschien valt het je wel op dat deze voermengwagen antraciet grijs is ipv de standaard rode kleur. Op verzoek hebben we de wagen in deze kleur gespoten. En eerlijk is eerlijk, de familie Dorresteijn heeft smaak want dit maakt het een mooi geheel.

De voermengwagen is o.a. uitgerust met:

  • 2 Twin Stream vijzels
  • een schakelbare reductiekast
  • een weeginrichting gekoppeld aan een app op de telefoon
  • een extra breed afvoerkanaal met grote klep om snel en luchtig te lossen

Wij wensen de familie Dorresteijn vele jaren werkplezier met deze New Edition voermengwagen.

Maak kennis met Karoline

Van het gezondheidscentrum naar landbouwmechanisatie

Maak kennis met onze nieuwe financieel administratief medewerker: Karoline

Ze staat haar mannetje! Dat is wel gebleken in de afgelopen 5 maanden dat Karoline van de Poll onze financiële administratie voor haar rekening neemt. Ze is een kei als het op inkoop- en verkoopfacturen aankomt, maar ook de debiteurenbewaking is haar domein. Een echte aanvulling dus op ons team. Wie is Karoline en wat motiveerde haar om vanuit de gezondheidszorg bij Schipper Mechanisatie te gaan werken? Graag laten wij je kennis maken met onze nieuwe collega.

Maak kennis met Ernst Jan

Onze tuin en park specialist

Voor veel klanten is hij een bekend gezicht, Ernst Jan de Bruin. Al 7 jaar werkt hij als monteur bij ons. Een enthousiaste, goedlachse collega die kennis van zaken heeft. Sinds het vertrek van Cees van den Pol is Ernst Jan verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van de tuin- en parkmachines. Wij noemen hem ook wel onze ‘tuin & park specialist’ en als je je machine komt brengen zal je direct ontdekken dat hij deze titel meer dan waard is.

12
Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement