Onderhoud op locatie  

Onderhoud en reparatie van machines op locatie

Een kapotte trekker, gazonmaaier, shovel of wat voor machine dan ook, het komt altijd ongelegen. Het is belangrijk om snel weer aan het werk te kunnen, waar je ook bent. Wij snappen dat en bieden daarom onderhoud en repartie op locatie. Waar je trekker of andere machine ook stil staat op het erf of op het land, wij komen met onze compleet uitgeruste servicewagen en uitgebreide onderhoudswagen op locatie. 

Voordelen

Onderhoud op locatie biedt de nodige voordelen. Uiteraard kan je weer snel aan de slag maar ook betekent het dat de trekker of andere machine niet gehaald of gebracht hoeft te worden. We zetten de voordelen op een rij:

  • Onderhoud thuis bespaart tijd en geld
  • De machine of trekker hoeft niet gehaald of gebracht te worden
  • Combineren van onderhoud op locatie aan diverse machines

Plan een
onderhoudsbeurt in

Laat jouw machine onderhouden door één van onze experts. Deze controleert de trekker of de machine en bespreekt vervolgens wat het hieruit volgende reparatie advies is zodat de machine zijn werk blijft doen zoals je gewend bent. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor onderhoud op locatie

Neem contact met ons op, bel 0341-743 943

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement