Stihl tuin & park machines

Voor professionals en particulieren

STIHL is een prachtig merk met kwalitatief zeer goede machines. Wij zijn dan ook trots dat wij deze machines mogen verkopen en onderhouden. Steeds meer klanten weten onze showroom te vinden en kiezen voor de service waar wij bekend om staan.

Waarom STIHL

De tuinmachines van STIHL staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. STIHL heeft een ruim assortiment aan tuinmachines die geschikt zijn voor zowel professionals als particulieren. Kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, robotmaaiers, STIHL heeft de machine waar je naar op zoek bent.

Waarom Schipper Mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je een STIHL tuinmachine kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie.

STIHL tuinmachines voor de professional

Als professional (hovenier, loonwerker, agrariër) weet je hoe belangrijk het is om met de juiste tuinmachines te werken. STIHL voldoet aan de eisen die je hebt voor de machine die jij zoekt. Al sinds 1926 staat STIHL bekend als voorloper op het gebied van innovatieve technologieën op het gebied van kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers etc. Wil je een tuinmachine die het werk makkelijker, sneller en efficiënter maakt? Kies dan voor Stihl.

STIHL tuinmachines voor de particulier

Tuinieren is een mooie hobby, vooral als het eindresultaat precies is zoals je het voor ogen had. Goede machines helpen daarbij. De machines van STIHL zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo is er een grote verscheidenheid aan bijvoorbeeld bosmaaiers, passend bij iedere tuin en iedere gebruiker. Ook zijn de accu tuinmachines zeer geschikt voor de kleine tot middelgrote tuinen.

Meer weten over de machines van STIHL?

Wij helpen je graag verder.

Henk van de Langemeen is specialist op het gebied van tuin en park en staat klaar met een gedegen advies. Kom langs in onze showroom of bel 0341-743 943. Ook vind je in onze online shop diverse John Deere gazonmaaiers.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement