Reparatie en service

Reparatie van trekkers, shovels en tuin en park

Of het nou gaat om een kapotte trekker, zitmaaier, kettingzaag of shovel. Een machine die het laat afweten komt altijd ongelegen. Koop daarom je machine bij Schipper Mechanisatie, dan kan je snel weer aan de slag

Reparatie bij ons of op locatie 

Het repareren of onderhouden van jouw trekker, zitmaaier, veegmachine, shovel etc. kan op locatie, bij jou thuis, of in onze werkplaats. Je kunt een afspraak maken om de machine langs te brengen of met het verzoek om bijvoorbeeld de zitmaaier door ons bij je op te halen. Ook is het mogelijk om direct bij jou thuis een reparatie uit te voeren, dan komen wij met onze compleet uitgeruste servicewagen naar je toe. Vraag naar de voorwaarden. 

Waarom Schipper Mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je trekkers, shovels en tuin en park machines kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je tuin en park machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie. Ons motto is: ‘koop het bij de man die het ook maken kan’

Service

Wij staan voor een hoog service niveau! Van standaard tot complexe reparaties en storingen, onze monteurs hebben de juiste kennis om deze werkzaamheden correct uit te voeren. In ons magazijn liggen de meest voorkomende onderdelen voor John Deere tractoren en andere machines op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Ook voor machine onderdelen kan je bij ons terecht!

Storingsdienst

Als een machine kapot is, moet deze snel weer aan de slag kunnen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen storingen snel weer verhelpen. Onze storingsdienst staat 24/7 tot je beschikking.

Heb je nu een reparatie die uitgevoerd moet worden?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op, bel 0341-743 943

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement