John Deere dealer Putten

De perfecte machine voor iedere klus

Wie Schipper Mechanisatie zegt, zegt ook John Deere. Je zou bijna kunnen zeggen dat wij groen met geel bloed hebben, John Deere zit in ons DNA. Naar wat voor machine van John Deere je ook zoekt, je bent bij ons aan het juiste adres. Voor loonwerkers, hoveniers, agrariërs en particulieren hebben wij de perfecte machine voor iedere klus.

Waarom John Deere?

Innovatieve landbouwmachines en tractoren voor iedere klus

Kwaliteit

Het doel van John Deere is eenvoudig. Zij richten zich op het leveren van de beste machines. Dit doen zij al sinds 1837. De tractoren en landbouwmachines van John Deere staan bekend om hun kwaliteit. De machines van John Deere zijn uitgebreid getest en van geavanceerde technologie voorzien. Dit zal je als gebruiker direct ervaren! 

Innovatief

De ontwikkeling van de landbouwmachines en tractoren van John Deere staat niet stil. Vernieuwing is van groot belang. Dit alles met als doel om klaar te zijn voor de toekomst. Dit maakt het werken met een John Deere efficiënt, effectief en dat vergroot het werkplezier.  

Voor iedere klus

Door de grote verscheidenheid aan landbouwmachines en tractoren van John Deere is er voor iedere klus een ideale machine. Van loonwerker tot hovenier en van agrariër tot particulier, John Deere heeft de machine die past bij jouw klus.

Jan bouw en arnoud van hierden schipper mechanisatie

Machines voor de professional

Ben je loonwerker, hovenier, eigenaar van een melkveebedrijf of agrariër? Als professional wil je werken met de beste machines. Machines die voldoen aan de eisen voor specifieke klussen. Bij Schipper Mechanisatie ben je aan het goede adres. Wij voorzien je graag van het juiste advies en helpen je bij het kiezen van de machine die bij jou en je werkzaamheden past.

Meer informatie? Neem contact op met
Jan Bouw: 0341-743 943 / 06 - 44608090
Arnoud van Hierden: 0341-743 943 / 06 29305474

Machines voor de particulier

Op zoek naar de een gazonmaaier? De gazonmaaiers van John Deere zijn voorzien van geavanceerde technologie en dezelfde innovatieve ontwikkelingen waarmee de grote tractoren van John Deere zijn vervaardigd. Dit resulteert in de ultieme maai-ervaring. De maaimachines van John Deere maken tuinieren weer plezierig.

Meer informatie? Neem contact op met
Henk van de Langemeen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement