Schipper Mechanisatie

Voor het echt opvallende werk 

Schipper Mechanisatie B.V. is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, grondverzetmachines, tuin & park en hogedrukreiniging.

Voor het echt opvallende werk

Op het gebied van tractoren, tuin en park, landbouwmachines en hogedrukreiniging ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden, repareren je machine. En ben je op zoek naar een nieuwe trekker, landbouw- of tuin- en parkmachine dan helpen wij je graag met het zoeken naar de trekker, shovel, gazonmaaier, landbouwmachine die past bij jouw werkzaamheden. 

Dealer van kwaliteitsmerken 

Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel onze agrarische zakelijke klanten als onze particuliere klanten. Wij staan voor een hoog service niveau, betrokkenheid en dealerschap van kwaliteitsmerken. Wij beschikken over een gespecialiseerd team dat je graag van dienst is.

Onze Visie

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 80 historie. In de afgelopen 80 jaar is er veel veranderd. Wij vinden het belangrijk om de unieke kracht te bewaken waar Schipper bekend om staat, tegelijkertijd is innovatie ook van groot belang en blijven wij investeren in ons bedrijf en ons team.

Met het dealerschap van kwaliteitsmerken zoals o.a. John Deere, Manitou en Stihl is de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd en kunnen wij ons, als betrouwbare partner, richten op onze klanten. Wij willen blijven groeien in de regio door ons marktaandeel te vergroten. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij hierin zeer belangrijk. Want we doen het samen!

Door middel van steeds meer een adviserende rol en een hoog service niveau willen wij van toegevoegde waarde zijn voor zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten.

Onze missie

Het is onze missie om uw betrouwbare partner te zijn, gericht op goede service met garantie voor kwaliteit door het dealerschap van kwaliteitsmerken zoals onder andere John Deere, Manitou en Stihl. Wij ontzorgen u d.m.v. een hoog service niveau, vakkundig personeel, betrokkenheid en goed advies.

Uw betrouwbare partner, gericht op service met garantie voor kwaliteit.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement