Tuin & Park

Bij Schipper Mechanisatie Putten kan je terecht voor het gehele tuin en park assortiment van John Deere voor zowel particulieren als professionals. Wij helpen je graag bij het vinden van de machine die het meest geschikt is voor je tuin en die past bij jouw wensen. Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

John Deere maaiers

Op zoek naar een hand-, zit- of robotmaaier? Als John Deere dealer beschikken wij over de nieuwste maaiers. Van loopmaaiers voor de kleinere gazons tot de Zero-Turn maaiers voor de grotere tuinen, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste grasmaaier. Benieuwd wat er zoal voor modellen zijn? Neem een kijkje in onze online shop >>

 

Bekijk in onze online shop diverse modellen grasmaaiers. 

Stihl

Ook voor heggenscharen, kantenmaaiers, kettingzagen etc. ben je bij Schipper Mechanisatie aan het juiste adres. Wij zijn officieel Stihl dealer en in onze showroom vind je dan ook een ruim assortiment aan tuingereedschap en tuinmachines voor zowel particulieren als professionals. 

Verticuteermachine huren  

Na de winterperiode kan het gazon weer een oppepper gebruiken. Verticuteren is een eenvoudige manier om uw gazon te upgraden. Het verticuteren van uw gazon kan snel en eenvoudig met een John Deere verticuteermachine. Bij ons kunt u deze verticuteermachine huren tegen een mooi tarief! De kosten voor de huur bedragen (excl. Btw):
– €12,- per uur
– €32,50 halve dag
– €47,50 hele dag

Meer weten?

Heb je interesse in een John Deere grasmaaier of in één van de tuingereedschappen van Stihl. Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.