Tuin & Park

Ga je in de tuin aan de slag? Grasmaaien, snoeien, heggenknippen, houtkloven…
Wat je klus ook is, je wilt de tuin in met goed gereedschap waar je op kunt rekenen.

STIHL & John Deere tuin en park machines

Als STIHL en John Deere dealer bieden we een ongekend breed aanbod aan tuin en park machines. De combinatie van John Deere en STIHL maakt dat wij de juiste machines hebben voor de meest uiteenlopende taken in de tuin, maar ook in de landbouw, bosbouw en bouwsector. Voor veel zakelijke klanten zijn wij de onmisbare schakel in hun werkproces en voor tuinliefhebbers maken wij het tuinieren net een stukje aangenamer. Dit doordat wij meer zijn dan onze machines, want die zijn van hoge kwaliteit, maar ons specialistische team maakt écht het verschil.

KOOP HET BIJ DE MAN DIE HET MAKEN KAN

Waarom een tuin en park machine bij ons kopen? Omdat je verzekerd bent van goede service én wij zelf je machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie.

 

Maak gebruik van ons specialisme, voor jouw tuinmachine!

 

 

 

Heb je interesse in een John Deere grasmaaier of in één van de tuinmachines van STIHL?
Wij helpen je graag verder. Op onze website vind je een overzicht van onze tuin en park machines, maar er is meer! In onze showroom vind je het complete aanbod. Kom eens langs in onze showroom Nijkerkerstraat 54, Putten of bel Henk van de Langemeen 0341 – 743 943 voor meer informatie over een product.

Voor iedere klus, de juiste machine!

Onze merken: