Tuin & Park

Bij Schipper Mechanisatie Putten kan je terecht voor het gehele tuin en park assortiment van John Deere voor zowel particulieren als professionals. Wij helpen je graag bij het vinden van de machine die het meest geschikt is voor je tuin en die past bij jouw wensen. Voor het echt opvallende werk in de tuin kies je voor tuin- en parkmachines van Schipper Mechanisatie. Voor iedere klus in de tuin hebben wij het juiste tuingereedschap. Gazonmaaiers, bladblazers, robotmaaiers, kettingzagen. Met het tuin- en parkgereeschap van John Deere en Stihl word je zelf ook een held in de tuin! Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

John Deere maaiers

Op zoek naar een hand-, zit- of robotmaaier? Als John Deere dealer beschikken wij over de nieuwste maaiers. Van loopmaaiers voor de kleinere gazons tot de Zero-Turn maaiers voor de grotere tuinen, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste grasmaaier. Benieuwd wat er zoal voor modellen zijn? Neem een kijkje in onze online shop >>

 

Bekijk in onze online shop diverse modellen grasmaaiers. 

Stihl

Ook voor het uitgebreide Stihl assortiment kan je terecht bij Schipper Mechanisatie. De producten van Stihl zijn stuk voor stuk staaltjes van technologie en design. Het aanbod is uitgebreid en voor kleine en grote tuinprojecten zijn de producten van Stihl zeer geschikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de accumachines van Stihl. STIHL heeft dankzij innovatieve technieken de ideale accumachine ontwikkeld voor elke toepassing. Maar ook voor de zwaardere bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers kies je voor Stihl. In onze online shop vind je diverse Stihl modellen, neem een kijkje in onze showroom voor alle Stihl producten, informatie, prijzen etc. 

Wij zijn officieel Stihl dealer en zorgen ervoor dat je de Stihl machine vervolgens z.s.m. in huis hebt. 

Tielbürger tuin & park machines

Nieuw in ons assortiment zijn de tuin & park machines van Tielbürger. De tuin & park machines van Tielbürger zijn machines die elke klus aankunnen. Doordat ze bij Tielbürger blijven streven naar de beste technische producten en de machines duurzaam zijn weet je zeker dat je met een Tielbürger jaren vooruit kan. Het assortiment van Tielbürger bestaat uit: verticuteermachines, motormaaiers, veegmachines, onkruidborstels, aanbouwwerktuigen voor zitmaaiers en aanbouwdelen voor Honda tweewielige trekkers. Lees meer over de machines van Tielbürger >>

Verticuteermachine huren  

Na de winterperiode kan het gazon weer een oppepper gebruiken. Verticuteren is een eenvoudige manier om uw gazon te upgraden. Het verticuteren van uw gazon kan snel en eenvoudig met een John Deere verticuteermachine. Bij ons kunt u deze verticuteermachine huren tegen een mooi tarief! De kosten voor de huur bedragen (excl. Btw):
– €12,- per uur
– €32,50 halve dag
– €47,50 hele dag

Meer weten?

Heb je interesse in een John Deere grasmaaier of in één van de tuingereedschappen van Stihl. Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.