Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van jouw tuin en park machine 

Of het nou gaat om een kapotte duwmaaier, zitmaaier, kettingzaag of bladblazer. Een machine die het laat afweten komt altijd ongelegen. Koop daarom je tuin en park machine bij Schipper Mechanisatie, dan kan je snel weer aan de slag

Reparatie bij ons of op locatie 

Het repareren of onderhouden van jouw zitmaaier, kettingzaag, veegmachine etc. kan op locatie, bij jou thuis, of in onze werkplaats. Je kunt een afspraak maken om de machine langs te brengen of met het verzoek om bijvoorbeeld de zitmaaier door ons bij je op te halen. Ook is het mogelijk om direct bij jou thuis een reparatie uit te voeren, dan komen wij met onze compleet uitgeruste servicewagen naar je toe. Vraag naar de voorwaarden. 

Waarom Schipper Mechanisatie? 

Er zijn veel plekken waar je een tuin en park machines kan kopen. Waarom zou je kiezen voor Schipper Mechanisatie? Omdat je bij ons verzekerd bent van goede service én wij zelf je tuin en park machine onderhouden en repareren op locatie of in onze werkplaats. Zo kan je snel weer aan de slag. Daarom kies je voor Schipper Mechanisatie. Ons motto is: ‘koop het bij de man die het ook maken kan’

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen 

Het slijpen van kooimaaier is essentieel voor een mooi gazon, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Wij zijn gespecialiseerd in het slijpen van de kooien en brengen deze weer in topvorm. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement