Schipper Mechanisatie 
Terugblik Najaarsshow

De eerste week van november stond in het teken van de NAJAARSSHOW. Wat was het mooi om onze deuren weer open te kunnen zetten voor klanten.

Wij kijken terug 2 zeer geslaagde opendagen. In een tijd waarin de landbouw helaas vaak negatief in het nieuws is, hebben wij met onze klanten, en wellicht toekomstige klanten, mooie dagen mogen beleven. De sfeer was goed, de opkomst was groot en de machines werden met veel belangstelling bekeken.

Zowel buiten als binnen stonden de diverse machines opgesteld. Van maairobot tot melkrobot, tractoren van klein tot groot, alles voor de stalinrichting en heel veel tuingereedschap. Kortom een breed aanbod voor boeren, burgers en buitenlui.

Voor het eerst tijdens onze terugkerende show waren er ook buitenactiviteiten. Zo stond er o.a. een smid met een echt smidsvuur. Dit is toch wel een stukje nostalgie omdat men vroeger zei “we gaan even naar de smid”, als ze iets bij ons mechanisatiebedrijf gingen halen. Daarnaast was er ook een woodcarver (met uiteraard een Sthil kettingzaag) die een mooi aandenken maakte voor onze pensionaris Cees van de Pol. Mooi om te zien dat beide demonstraties door de bezoekers, en ook de kleinere bezoekers, werd gewaardeerd!

De opkomst was overweldigend en we willen dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar komst. Helaas hebben we niet iedereen persoonlijk kunnen spreken, maar uiteraard bent u ook na onze najaarsshow welkom in onze showroom en zijn wij bereikbaar voor uw vragen. Van tuin en park tot mechanisatie en van stalinrichting tot melkwinning, het gezamenlijke woord hierin is SERVICE, want daarin willen wij ons onderscheiden.

Tot slot wil ik onze medewerkers bedanken, want zonder jullie inbreng kunnen wij dit niet organiseren!

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet
Wouter Schipper

Kleurwedstrijd

Wat hebben we ontzettend veel mooie kleurplaten gekregen. Wat zag het er feestelijk uit! Bedankt allemaal voor het meedoen aan onze kleurwedstrijd. 

Het was moeilijk om uit al die kleurplaten 3 winnaars te kiezen, maar het is gelukt! We feliciteren:
Jelte, Alwin en Mees met hun prijzen.

Nogmaals, iedereen bedankt voor jullie prachtige kleurplaten! 

Occasions

Bekijk de diverse occasions >>

Laatste nieuws

Lees de laatste nieuwsitems >>

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement