Kleine ondernemer in de dop

''De handel gaat door.''

Boaz, onze buurjongen, ruilde als een echte ondernemer zijn Fendt traptrekker in voor een John Deere. 

Vanmorgen kwam Boaz de Ruiter, onze ‘’buurjongen’’ de showroom ingelopen. Al snel kwam het hoge woord eruit. Boaz had een Fendt traptrekker, maar dat vond hij maar niks. Hij wilde een John Deere en hij was benieuwd wat die koste.

Boaz had geld gespaard, maar een John Deere traptrekker is natuurlijk wel een flinke aankoop en zijn spaargeld bleek niet toereikend. Toch liet hij zich daardoor niet ontmoedigen en ging als een echte onderhandelaar in gesprek. Natuurlijk zijn wij in voor dit soort pril ondernemerschap en Henk maakte een plan met hem. Samen met Boaz werd een offerte opgesteld zodat hij straks de trotse eigenaar van een John Deere 6215R traptrekker kon worden.

Het ontbrekende geldbedrag werd als voorstel gecorrigeerd door de inruil van zijn Fendt en Boaz zou klusjes gaan doen voor zijn ouders. Met de uitgeprinte offerte in de hand ging de kleine ondernemer naar huis om met zijn ouders tot een akkoord te komen.

Niet veel later kwam Boaz aangereden op zijn Fendt traptrekker: ‘’De handel gaat door.’’ Zei hij. Keurig ondertekend en wel hebben wij het contract rond gemaakt.

Boaz, van harte gefeliciteerd met je prachtige John Deere. Wij wensen je veel plezier met je aanwinst en wie weet kan je ooit je onderhandelskills bij ons inzetten ;).

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement