Kleine ondernemer in de dop

''De handel gaat door.''

Boaz, onze buurjongen, ruilde als een echte ondernemer zijn Fendt traptrekker in voor een John Deere. 

Vanmorgen kwam Boaz de Ruiter, onze ‘’buurjongen’’ de showroom ingelopen. Al snel kwam het hoge woord eruit. Boaz had een Fendt traptrekker, maar dat vond hij maar niks. Hij wilde een John Deere en hij was benieuwd wat die koste.

Boaz had geld gespaard, maar een John Deere traptrekker is natuurlijk wel een flinke aankoop en zijn spaargeld bleek niet toereikend. Toch liet hij zich daardoor niet ontmoedigen en ging als een echte onderhandelaar in gesprek. Natuurlijk zijn wij in voor dit soort pril ondernemerschap en Henk maakte een plan met hem. Samen met Boaz werd een offerte opgesteld zodat hij straks de trotse eigenaar van een John Deere 6215R traptrekker kon worden.

Het ontbrekende geldbedrag werd als voorstel gecorrigeerd door de inruil van zijn Fendt en Boaz zou klusjes gaan doen voor zijn ouders. Met de uitgeprinte offerte in de hand ging de kleine ondernemer naar huis om met zijn ouders tot een akkoord te komen.

Niet veel later kwam Boaz aangereden op zijn Fendt traptrekker: ‘’De handel gaat door.’’ Zei hij. Keurig ondertekend en wel hebben wij het contract rond gemaakt.

Boaz, van harte gefeliciteerd met je prachtige John Deere. Wij wensen je veel plezier met je aanwinst en wie weet kan je ooit je onderhandelskills bij ons inzetten ;).

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement