Bekendmaking winnaar 

Winnaar van onze Maïsoogst Foto Winactie is bekend! 

Zo’n twee weken geleden plaatsen wij de oproep om jullie maisoogst foto’s met ons te delen om zo kans te maken op een echte John Deere pet. Die oproep hebben jullie niet zomaar voorbij laten gaan. Wat hebben we veel inzendingen ontvangen!

Jong en oud heeft met ons foto’s gedeeld, maar er kan er maar één de winnaar zijn, en dat is…

🏆 Elibert van Maanen 🏆

Elibert stond het meest fanatiek in de wedstrijd en heeft mooie foto’s gestuurd! Dus een terechte winnaar wat ons betreft. Gefeliciteerd! 🎉

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen. Jullie hebben de lat hoog gelegd.
Dus doe zeker weer mee met een volgende editie. 

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement