Foto winactie - hooibouwseizoen

Hooibouwseizoen

Het hooibouwseizoen is losgebarsten, dat levert altijd weer prachtige plaatjes op. Dit jaar besloten wij om er een foto winactie aan te koppelen. 

Tijdens het hooibouwseizoen wordt er met man en macht gewerkt. Het is altijd mooi om al die machines aan het werk te zien. Vandaar dat wij deze winactie in het leven hebben geroepen. Uiteindelijk kwam Tim van de Kamp als winnaar uit de bus, maar graag delen we hier ook een selectie van al de foto's die we hebben ontvangen. 

Tim van de Kamp:
Tim van de Kamp

Anneke Assies: 

Anneke Assies

William van den Pol:

William van den Pol

Arnout Oudijk:
Arnout Oudijk

David Blokhuis:

David Blokhuis

Eltje Brand:

Eltje Brand

Gert van den Pol:

Gert van den Pol

Ivo Liebregts:
Ivo Liebregts

Gerrit Winkoop:

Gerrit Winkoop

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement