Gratis naar de Beachpull

Bij 60 liter Achterbrug olie

Ontvang GRATIS toegangskaarten voor de Beachpull Putten! 

Koop een 60 liter vat Achterbrug olie voor je John Deere en krijg kaartjes cadeau voor dit spectaculaire tractorpulling evenement!

Je kunt kiezen uit:
2 kaarten voor vrijdagavond 7 juli
of
1 kaart voor zaterdag 8 juli 

Dankzij Achterbrug olie blijft je John Deere in topconditie. Dus wacht niet en profiteer van deze actie! Kom naar onze showroom en schaf een 60 liter vat Achterbrug olie aan om je tractor te laten presteren op zijn best.

Tot bij de Beach Pull!  

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement