Installatie STIHL Robotmaaier

Robotmaaier snel en zonder sporen geïnstalleerd

Een STIHL iMOW® robotmaaier is natuurlijk een fantastische machine. Je gazon wordt volledig automatisch gemaaid, zonder dat je er maar iets aan hoeft te doen! Maar ook de installatie voeren wij snel en vrijwel zonder sporen na te laten voor je uit.

Ernst Jan laat in deze video zien hoe dat in zijn werk gaat.

  • Stap 1. De positie van het docking station wordt bepaald.
  • Stap 2. De begrenzingsdraden van de robotmaaier worden gelegd. Dit gebeurt door een machine die een kleine sleuf in het gazon maakt. Hier wordt het draad doorheen getrokken. Snel, eenvoudig en zonder sporen na te laten.
  • Stap 3. De draden worden gekoppeld aan het docking station. Zo kan de robotmaaier het signaal ontvangen
  • Stap 4. De STIHL robotmaaier checkt het signaal en maakt een testronde, één keer linksom en één keer rechtsom. Om uiteindelijk in te docken op het station.
  • Stap 5. De klant ontvangt informatie over hoe de STIHL Robotmaaier ingesteld kan worden. 

Interesse in een STIHL iMOW® robotmaaier?
Wij hebben op dit moment een groot aantal robotmaaiers op voorraad. Vandaag besteld? Dan kan die morgen al op het gazon staan! (Mits Ernst Jan het niet al te druk heeft natuurlijk.)

Voor vragen of meer informatie bel 0341-743943 of kom eens langs in onze showroom. Nijkerkerstraat 54, Putten 

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement