Klant in actie!

Check deze prachtige drie John Deeres 6145R in actie.

Onze klant, van Hierden uit Kootwijkerbroek, zie je hier het land klaarmaken voor bloembollen (gladiolen). Met drie dezelfde type trekkers gebeurt dit.

Als eerste wordt de grond gefreesd, de tweede John Deere maakt de grond los met de ploeg. Tot slot komt de derde John Deere 6145R in actie, deze maakt de bloembedden klaar.

Alle drie de trekkers zijn voorzien van John Deere MOBIEL RTK GPS systemen. Hierdoor kunnen ze de bloembedden op 2,5 cm nauwkeurig erin rijden!

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

‘’Ik vind dit werk machtig mooi!’’

Zeg je Jan Bouw, dan zeg je John Deere, onlosmakelijk zijn die twee aan elkaar verbonden. Deze op en top John Deere man werkt al 33 jaar bij ons. Samen met het bedrijf is hij meegegroeid en mede dankzij zijn commerciële skills is John Deere goed vertegenwoordigd in de omgeving. Hoe is het om zo verbonden te zijn met een merk / bedrijf en wat drijft hem?

‘’Deze 6175R is echt mijn trots!’’

Je zal er maar mee mogen werken! Remco Jansen is loonwerker bij Dekker Putten en sinds februari rijdt hij op een gloednieuwe 6175R. Wij waren benieuwd naar zijn ervaringen en gelukkig wilde Remco er maar al te graag over vertellen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement