Maatwerk - gepantserde trekker

John Deere 6R110

Een unieke klus! Deze John Deere 6R110 hebben wij speciaal gepantserd voor Kroondomein het Loo. 

Enige tijd geleden kregen we een bijzonder verzoek. Of wij een gloednieuwe John Deere 6R110 wilden pantseren om hem klaar te maken voor de bosbouw.

Een prachtige klus waar onze Meindert en Daniël zich in hebben vastgebeten en zie hier het resultaat. Een groene krachtpatser waar je u tegen zegt!

Er werd op de socials al druk gediscussieerd wie er met deze trekker aan de slag mocht. En het goede antwoord zat er tussen! Hij gaat aan het werk bij Kroondomein het Loo.

Een tip van ons, met name in de omgeving van Uddel heb je de kans om hem in het wild te spotten.

Wij wensen Kroondomein het Loo veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst. En zijn trots op Meindert en Daniël die dit vakwerk hebben geleverd.

Schipper mechanisatie kroondomein  6

Schipper mechanisatie kroondomein  1

Schipper mechanisatie kroondomein  7

Schipper mechanisatie kroondomein  8

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement