Onderhoudsacties landbouwmachines & tuin- en park

Onderhoud bespaart reparatiekosten

Zorg goed voor je tractor, shovel, gazonmaaier, kettingzaag of andere machine! Maak nu een afspraak en profiteer met onze onderhoudsactie van scherpe actietarieven! 

Het is weer tijd voor een onderhoudsbeurt voor je machine. Zo zorg je ervoor dat je machine komend seizoen klaar staat om aan de slag te gaan. Laat je machine onderhouden door onze expert en voorkom reparatiekosten. Maak nu een afspraak en profiteer van de scherpe tarieven.

Bekijk de onderhoudsactie voor landbouwmachines >>
Bekijk de onderhouddsactie voor tuin & park machinies >>

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

‘’Ik vind dit werk machtig mooi!’’

Zeg je Jan Bouw, dan zeg je John Deere, onlosmakelijk zijn die twee aan elkaar verbonden. Deze op en top John Deere man werkt al 33 jaar bij ons. Samen met het bedrijf is hij meegegroeid en mede dankzij zijn commerciële skills is John Deere goed vertegenwoordigd in de omgeving. Hoe is het om zo verbonden te zijn met een merk / bedrijf en wat drijft hem?

‘’Deze 6175R is echt mijn trots!’’

Je zal er maar mee mogen werken! Remco Jansen is loonwerker bij Dekker Putten en sinds februari rijdt hij op een gloednieuwe 6175R. Wij waren benieuwd naar zijn ervaringen en gelukkig wilde Remco er maar al te graag over vertellen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement