Subsidie voor milieuvriendelijke bouwmachines!

Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) Aanschaf

Wil je een nieuwe bouwmachine aanschaffen? Dan kom je in aanmerking om te profiteren van de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) Aanschaf. 

Met deze subsidie kun je een flinke financiële steun krijgen voor de aankoop van verschillende machines

De regeling is bedoeld voor bouwbedrijven in Nederland die investeren in nieuwe, emissieloze bouwmachines voor eigen gebruik. Ook als je deze machines aanschaft om te verhuren of leasen aan anderen, kom je in aanmerking.

Bouwmachines
De lijst van bouwmachines die in aanmerking komen voor deze subsidie is lang. Denk aan mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, schrankladers, trekkers, wieldumpers en meer. De hele lijst vind je hier >> Lijst van bouwmachines SSEB 2024.pdf (rvo.nl)

Vergoeding
Wat betreft de subsidiebedragen, kun je tot wel € 300.000 per bouwmachine ontvangen. De subsidie bedraagt maximaal 25% van de extra kosten in vergelijking met machines met een verbrandingsmotor. Voor kleinere bedrijven geldt zelfs een hoger subsidiepercentage van maximaal 30%.

Dit is dé kans om een goede, duurzame machine aan te schappen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement