Twee Schippers aan het roer

Wouter & Dirk Schipper gezamenlijk eigenaar van Schipper Mechanisatie.

Met gepaste trots kondigen we aan dat na 3 generaties nu ook de 4de generatie aan het roer staat. 

Sinds 1939 is de naam Schipper voor velen een begrip. Ons familiebedrijf dat ooit begon als smederij is in de afgelopen 85 jaar uitgegroeid tot een modern landbouwmechanisatiebedrijf. Met gepaste trots kondigen we aan dat na 3 generaties nu ook de 4de generatie aan het roer staat. Dirk Schipper en Wouter Schipper zijn, als vader en zoon, nu gezamenlijk eigenaar van Schipper Mechanisatie. Een mooie stap die de naam ‘’Schipper Mechanisatie’’ waarborgt.

Veranderingen en keuzes maken

In de afgelopen 85 jaar is er veel veranderd, ook onder Wouters ‘’bewind’’ heeft Schipper Mechanisatie veel doorgemaakt. Wouter: ‘’Het inspelen op de veranderde markt is voor ieder bedrijf van groot belang, dat houdt een bedrijf gezond. De agrarische sector is grillig en dan moet je keuzes maken. Die zijn niet altijd leuk geweest, maar wel van groot belang.’’ Dirk: ‘’Zonder de keuzes die Wouter heeft gemaakt zouden we niet het moderne mechanisatiebedrijf zijn dat ieder nu kent. Ik hoop dit voort te zetten en gelukkig kunnen we dat nu nog samen doen.’’

Toekomst

Dirk: ‘’Zoals al eerder gezegd maakt de agrarische sector roerige tijden door. Wij willen voor klanten een partij blijven waar ze op kunnen bouwen, zeg maar een constante factor in een branche waar zoveel in gebeurt. Maar ook juist de particuliere markt en de bouwsector verdiennen onze aandacht, daar willen wij ons dan ook nog meer op richten.’’ Wouter: ‘’Ook particulieren willen goede service en degelijke producten. Beiden kunnen wij bieden en dat is dan ook iets waar wij ons verder in willen ontwikkelen.’’

Voor nu zal je als klant weinig verschil merken, kwaliteit en service blijven wij garanderen en daar zullen beide Schippers zich met hart en ziel voor inzetten.

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement