Vacature: Leerling trekker monteur

Leren & Werken

In deze functie ga je werken en leren combineren vanuit onze werkplaats in Putten en zo behaal jij die gewilde titel van: allround monteur niveau 4!



Wil jij werken met de mooiste machines die er zijn? Heb jij wel eens overwogen om als trekker monteur aan de slag te gaan? En ben jij klaar om John Deere tractoren van binnen en buiten te leren kennen? Dan is dit je kans. Wij hebben namelijk plek voor een leerling monteur. Je gaat werken en leren combineren vanuit onze werkplaats in Putten en zo behaal jij die gewilde titel van: allround monteur niveau 4!

Meer weten over de opleiding en de functie?
Lees de gehele vacature >>

Nieuwste berichten

Bekijk ook deze berichten

Slijpbank kooimaaier schipper mechanisatie 4

Kooimaaier slijpen

Een kooimaaier is een fantastische machine voor een prachtig gazon, mits de messen scherp zijn. Het slijpen van de kooien is dan ook van belang, maar het is ook een klus die om de juiste vakkennis én machines vraagt. Omdat veel van onze klanten over een kooimaaier beschikken hebben wij dan ook onze tuin- en parkdiensten uitgebreid met de aanschaf van een kooimaaier slijpbank.

Heater afbeelding

Efficiënte kachel voor diverse toepassingen

Snel en efficiënt een ruimte verwarmen? Dan is deze infrarood heater een aanrader! Het is een handige en stille warmtebron die direct verwarmt met infraroodstraling. Perfect voor plekken zoals werkplaatsen, garages, winkels en showrooms.

Colin ruitenberg

Maak kennis met onze nieuwe collega

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep dat we op zoek waren naar een leerling monteur. Colin Ruitenberg (16 jaar) zag deze oproep voorbij komen en nam contact met ons op. Daar zijn wij blij mee, want Colin is zeker een aanwinst voor ons team zowel als monteur als persoon. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement