Werken bij Schipper Mechanisatie

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Tuin & Park monteur

Zoveel verschillende klussen op 1 dag!

Ben jij helemaal in je element als je mag sleutelen aan de meest uiteenlopende machines? Heb je weleens gedacht aan de functie van tuin & park monteur? Als je afwisselend werk zoekt waar jij je technische kwaliteiten volledig in kwijt kan dan moet je écht even deze functie bekijken!

Meer weten over de opleiding en de functie?
Mail, bel of app met Dirk Schipper
06-22000973 – dirk@schippermechanisatie.nl – 0341 743 943

Wat ga je doen als tuin & park monteur?

In Putten vind je onze showroom en werkplaats. Als tuin & park monteur heb jij je eigen domein, samen met je collega tuin & park monteurs. Hier repareer en onderhoud jij de meest uiteenlopende STIHL en John Deere tuin en park machines. Het mogen sleutelen aan deze zeer gewilde machines is uitdagend en leuk. De lijntjes met je collega’s en de klanten zijn kort, daar staan wij om bekend. Je werkt zowel voor particulieren als hoveniers maar ook de grotere machines voor bijvoorbeeld een golfbaan zitten in jouw klantenpakket. Een samenvatting van jouw werkzaamheden:

 • Repareren en onderhouden van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen voor particulieren.
 • Het adviseren van de klant;
 • Het adviseren van de klant bij het juiste gebruik van de machines;
 • Het eventueel op locatie demonstreren van machines.

Benieuwd met wie je samen gaat werken? Lees hier de verhalen van een aantal van je toekomstige collega’s: Daniël van Dasselaar  - Gerben AchterstraatJan Bouw 

Wie ben jij?

Voor de functie van tuin & park monteur zou het fijn zijn als je ervaring hebt als tuin & park monteur, maar het is niet verreist. Heb je technische kennis of sleutel je graag dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren, wij leren je dit vak graag. Uit ervaring weten wij dat automonteurs ook goed overweg kunnen met de machines van STIHL en John Deere. Voor deze functie herken jij je in de volgende punten:

 • Je houdt van techniek
 • Je wil graag sleutelen aan tuin & park machines van STIHL & John Deere
 • Minimaal MBO niveau 4 denkniveau (je hoeft geen afgeronde opleiding te hebben)
 • Je bent gedreven en bent oplossingsgericht
 • Je bent een teamspeler

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag binnen een top team van gezellige en gemotiveerde collega’s. Verder kan je rekenen op:

 • De eventueel benodigde cursussen worden door ons betaald
 • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring, conform CAO
 • 0,8 tot 1 fte

Heb jij interesse in de functie van tuin & park monteur. Dan maken we graag kennis met je!


Neem contact op met Dirk Schipper, een CV sturen mag wel, maar is niet noodzakelijk. We spreken je graag en wie weet heb jij dan binnenkort ook zo’n groen met gele overall aan!

Mail, bel of app met Dirk Schipper 06-22000973 – dirk@schippermechanisatie.nl – 0341 743 943

sollicitatie nu

Snel solliciteren op deze functie doe je door hieronder een bericht achter te laten. 

Schipper mechanisatie

Join the team!

In 1939 is ons bedrijf opgericht door Dirk Schipper senior. Inmiddels is de vierde generatie aanzet en dragen wij met trots de naam Schipper Mechanisatie. Schipper Mechanisatie B.V. is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, grondverzetmachines, tuin & park en hogedrukreiniging. Wij zijn een echt én hecht team. Wij gaan samen voor het echt opvallende werk en werken aan kwaliteitsmerken als John Deere, Stihl, Yanmar, Gelh, Nilfisk en meer. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij belangrijk. Want we doen het samen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste John Deere nieuws, de ‘nieuwste’ occasions, tuin & park aanbiedingen, mechanisatie acties en meer.

© Schipper Mechanisatie B.V. 2022 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement